Както обеща българското правителство, от днес започва официално поетапно сваляне на

...
Както обеща българското правителство, от днес започва официално поетапно сваляне на
Коментари Харесай

От днес официално падат част от ковид мерките

Както даде обещание българското държавно управление, от през днешния ден стартира официално поетапно събаряне на коронавирус ограниченията. По преценка на притежателите и уредниците, в заведения и на обществени мероприятия посетителите ще влизат без зелен документ. Документът обаче остава наложителен за личния състав. Както е известно, това състояние и до момента бе особено за заведенията, само че импровизирано. Очаква се документът да падне изцяло на 20 март.

За децата към този момент се позволява провеждането на извънкласни занимания, само че при ограничаване до 12 в група. Малчуганите би трябвало да носят маски, да се проветряват пространствата а всеки час и да се прави стерилизация.

Междувременно позитивните проби у нас паднаха до 15.5% от направените проби. Статистиката за денонощието сочи, че 3411 са новите случаи от 21 984 направени теста. 4712 пациенти са в болница, 537 от тях - в интензивно поделение. Излекуваните за последното денонощие са 8490 души. Починалите - 53, като 94% от тях не са били имунизирани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР